Wednesday, October 20, 2010

ÜLESANNE 7

KOKKUVÕTE KURSUSEST



Esmalt sain teada, et käsitletav kursus on tõenäoliselt ainus Eesti kõrgkoolides, mis pöörab sellist tähelepanu erivajadustega inimestele. Arvan ,et veebi ligipääsmatus on samaväärne probleem kui puuduv kaldtee.
Blogi pidamine oli minu jaoks täiesti uus asi.
Kuna mina ei ole eriti hea arvuti kasutaja siis arvan ,et sain sellelt kursuselt palju uusi võimalusi teada kuidas juhtida tähelepanu teistele inimestele ning julgen anda ka soovitusi kuidas veebi ligipääsetavaks muuta , kust abi otsida.
 Ma ei taha olla nii avalik tegelane, kelle tegemistest või mõtetest peaks teised inimesed teada saama. Mis on üleval internetis, on kättesaadav kõigile.
 Kursusest arusaamisele aitas kaasa K.Kikase materjalid ja õppejõu kommentaarid kuidas asja paremini teha. Oli väga huvitav võimaluste otsimine ja teadasaamine, et “mitte kõik pole kuld mis hiilgab”.
Kindlasti aitas kaasa see aine silmaringi laienemisele ja pani mõtlema ühiskonnas olevatele probleemidele. Võimalust arvuti mitmekülgseks kasutuseks.

1 comment:

  1. Kõik, mis siin kirja panite on õige ja ma nõustun teiega. Kuid lõpuseminaris küsin veel juurde, kuna mind huvitab teie sügavam ja põhjalikum enesehinnang kogu õppeprotsessi käigule.

    ReplyDelete